Lørdag - Glans Tider leverer! (12.02)Torsdag - Trø Ennius vinner! (10.02)Tirsdag - Travel lørdag i vente (08.02)Søndag - Rolig månedsstart (06.02)Onsdag - kake igjen! (02.02)
Tøff uke endelig over (29.08)

Det som startet som en spennende uke med mange spennende løp endte opp med å bli en trasig og tøff uke som heldigvis fikk seg en opptur søndagskvelden.

Først var det Milan som var ute i Hoppederby-kval. Hun ble hissig ut i fra start og tapte enormt i forhold til ledergruppen. Da hjalp det lite at hun reparerte med et flott løp i ettertid og ble nr.5, noen meter bak 4.plassen som hadde gitt finalebillett. Dagen etterpå var det Balder Odin som gikk skoløs for 1.gang i løp etter å ha fungert bra i trening da vi prøvde det ut. Det fungerte ikke optimalt i selve løpet og med utviklingen i løpet som det ble så ble det for langt fram. Dette er selvfølgelig særs skuffende da disse løpene har vært et mål gjennom  hele sesongen. 

Spoler vi videre i uka fikk Trø Ennius kolikk, men etter et par tøffe dager og netter klarte han heldigvis å stå den av. Han måtte selvsagt strykes til V75-løpet på Klosterskogen der Kringelandnehemja ble gitt en styring jeg nok sent vil glemme. Etter en totalt brainfreeze kjørte jeg oppløp en runde for tidlig, og hesten slo på en galopp i siste sving da jeg ba om detsiste for andre gang i løpet. Hesten var fin for dagen, mens kusken legger seg langflat og tar all skyld for utfallet der.  

Da var det godt at Førlands Pet og Neslands Frøkna gjorde flotte og feilfrie prestasjoner i løpet på Sørlandet søndagskvelden. Nå er det bare å se framover og riste av seg skuffelsene for dette skal vi slå tilbake fra!