Lørdag - Glans Tider leverer! (12.02)Torsdag - Trø Ennius vinner! (10.02)Tirsdag - Travel lørdag i vente (08.02)Søndag - Rolig månedsstart (06.02)Onsdag - kake igjen! (02.02)
To strake V75 seire for Balder Odin

Balder Odin var spillt til favoritt i V75 løpet på Biri travbane lørdag. Vi hadde trukket det dårligste startsporet av de åtte som stilte til start og de antatt tøffeste konkurrentene sto i bedre spor. Svein Ove Wassberg satset fra start og hesten løste voldsomt. Han satt i tet inn i den første svingen. 

Wassberg holdt et jevnt 26-tempo i front, og siste 500 meter gikk i 24-tempo. Balder Odin vant veldig enkelt på 1.26,5/2100 meter og vant foran Lykkje Cornelius og Grisle Tore G.L. 

Hesten har utviklet seg enormt gjennom vinteren og viser at han er blant de beste 4-åringene i landet. Sist i Bergen slo han Grude Elling, og i går slo han Grisle Tore G.L., som har vist seg å være blant de beste 4-åringene i landet. Vi gleder oss stort til fortsettelsen. 

Balder Odin fikk 40.000 kroner med seg hjem til eierne Espen og Øistein Edvardsen. 

Neste oppgave for Balder Odin er finalen i Grunncupen på Bjerke om tre uker.  

Se V75 løpet til Balder Odin på Biri travbane i går her:

 

 

Milan prøvde seg også i et V75 løp som var finalen i Hoppechampionatet. Vi ville gi Milan et løp i rygg denne gangen i og med hun ble trøtt fra tet sist på Bjerke. Hun fikk et fint løpsopplegg innvendig underveis og da luken kom ut i oppløpet avsluttet hun veldig fint ned oppløpet til tredjeplassen kun slått av Monster Merete og April Faxa, som er gode hopper i klassen. 

Milan kom i mål på 1.30.0/2100 meter og fikk 22.000 kroner med seg hjem til eier Ole-Johnny Odland.