Lørdag - Glans Tider leverer! (12.02)Torsdag - Trø Ennius vinner! (10.02)Tirsdag - Travel lørdag i vente (08.02)Søndag - Rolig månedsstart (06.02)Onsdag - kake igjen! (02.02)
Sunday is funday! (03.10)

Og for en søndag det ble! 2 seire og 5.plass på stallhestene, samt to gjesteoppsitt som endte med en seier og en som endte i pengene. Dermed ble det mitt første hattrick i løpsbanen og det gjorde ekstra godt på en dag der publikum endelig var tilbake i restauranten og lagde knallgod stemning. 

For stallen sin del så startet kvelden med Kringelandnehemja  i 1.løp. Etter en rolig start i 1.spor i et lite felt bar det ut i 2.spor opp mot første 1000m. Fikk gå i rygg til ut på oppløpet og tok ned Garli Viktor på de siste meterne og tok stallens 18.seier for året. I det 2.løpet var det Tusse Odin sin tur og den sisterunden for han ble egentlig alt akkurat litt feil hele tiden, både ryggen han gikk i, når vi gikk ut og i det hele tatt. Gikk til slutt inn til en 5.plass uten å bli brukt helt til det siste på slutten. 

Etter dette kom kveldens prestasjon i Glans Tider som har vært vekke fra løpsbanen i noen måneder. Som meldt i forkant har han ikke blitt kjørt hurtig med før denne starten, men han så fantastisk fin ut og kom til mål alene på målfoto til en senkning av personlig volterekord på 2 sekunder! Den lyder nå på 26,2/2140m. Som det ble nevnt i seiersintervjuet i restauranten etterpå var dette hestens første start etter at eier Birger K. Pedersen gikk bort tidligere i år. Nå eier hans enke Brit Pedersen hesten og det var fint å kunne vise frem Glans Tider i en så flott forfatning som i kveld! Dette var stallens 19.seier for året!

For gjesteoppsittene så kjørte jeg først Hassel Josefine i DNTs Unghestserie. Hun tok med seg de siste pengene hjem til eierne Natalie og Andre Sviland. I det 6.løpet var det Andy Nibs som leverte en flott prestasjon inn til seier og dermed var hattricket fullført for min del. Dette var selvsagt var veldig kjekt å få oppleve, selv om det har minst med meg å gjøre og mest med alle de flinke folkene som jobber med disse hestene fra dag til dag. Andy Nibs er en hest jeg har fått kjøre i nesten alle løpene han har gått, så her må jeg få takke eierne Torstein og Markus Jørgensen for tilliten.

Med en sånn avslutning på uka er det fullt på tanken før neste uke starter - god helg!