Lørdag - Glans Tider leverer! (12.02)Torsdag - Trø Ennius vinner! (10.02)Tirsdag - Travel lørdag i vente (08.02)Søndag - Rolig månedsstart (06.02)Onsdag - kake igjen! (02.02)
Ny kjøring på Sørlandet (18.09)

Uken har gitt en ny stallseier med Milan sin seier på Forus på tirsdag, noe som fører oss opp til 16.seiere på stallen for året. Det er fristende åse mot  en million kroner innkjørt med resultatene vi har sålangt og det tror vi at vi kan oppnå før rakettene blir sendt opp på nyttårsaften. Milan gjør et nytt forsøk på å bidra til det på tirsdag på Bjerke i en ny Veikle Bder-kval, denne gang kun for hopper.  

Kringeland Enok er tilbake på stallen og har gjort to positive starter etter sitt comeback hos oss. Tirsdag tok han teten i løpet over 2550m, en distanse han kun var ute på for 5.gang på 89.karrierestarter. Der gikk han rett til tet og holdt nesten helt inn, kun slått av gode Professor Ø.K. Enok er vant til å starte hyppig og er klar for løp igjen på Forus kommende tirsdag. Forøvrig en kjøredag hvor jeg har seks oppsitt som kan beskrives nærmere kjøredagen. 

En annen hest som har etter stallens syn har blitt litt undervurdert i sine første starter for oss er Tusse Odin. Han har startet to ganger etter sin ankomst hit og levert to flotte 3.plasser. Begge gangene har han satt personlige rekorder. I sitt første løp senket han autorekorden fra 34.3a til 33.8a og i kveld senket han volterekorden fra 32.4 til 32.0. Samtidig kom hesten med en tredjeplass på 24 starter og har nå økt det til tre tredjeplasser på 26 starter, så det er verdt å følge med denne fremover. 

Ellers var Trø Ennius ute i dag, og han slo på en etter hvert velkjent galopp i startfasen og da hjelper det ikke så mye at han reparerer til 28.1g/2100m. Hesten har det som skal til de gangene han går feilfritt og etter tre av fire siste uten galopp så var det naturlig å håpe at vi kunne klare det også i dag, men helt i mål er vi ikke enda.