Lørdag - Glans Tider leverer! (12.02)Torsdag - Trø Ennius vinner! (10.02)Tirsdag - Travel lørdag i vente (08.02)Søndag - Rolig månedsstart (06.02)Onsdag - kake igjen! (02.02)
Ny hest - ny bil - nye starthester (03.09)

Vi har fått inn en ny spennende åringshoppe på stallen i Øina Perla. Eier Mardon Jørgensen har hatt hest på stallen tidligere og det er hyggelig å få kunder tilbake med nye hester. Hesten har en interessant stamtavle med Kleppe Fanden som far og Lomepia som mor. Vi setter hun rett inn i opplegget vi har for åringene og ser frem til å bli bedre kjent med hun. 

Ellers har det vært noen turer for kjøreoppdrag denne uka. Først på Forusonsdag der Gianluca B.R. gikk til topps, mens Blues Photo og Sacrifice leverte gode prestasjoner. Torsdag gikk turen til Klosterskogen der Somewifesomewhere leverte en fin innsats fra lederrygg uten å ha sin beste dag på jobb, mens Teddy Faks trøblet med travet underveis og fikk det aldri til å stemme.  Neste uke har vi flere stallhester som skal i ilden. Først er det onsdagskjøring på Sørlandet der Kringelandboas skal gå prøveløp. Deretter skal Kringeland Enok, Tusse Odin og Milan i aksjon. Til slutt skal Førlands Pet prøve seg i 3-åringsløp på Bjerkefredag og så kan det nok fort bli en innmelding til V75-kjøringen lørdag. Det kommer utstyrsinformasjon og tanker rundt løpet under kommende starter i løpet av helgen.  

 

Vi har vært og hentet ny lastebil, en ubrukt Iveco Daily fra 2019. Den har plass til 4 hester og vil gjøre det enklere å reise på tur med både stallhester og andre hester på kjøringer rundtom i landet. Det er en solid oppgradering for både sjåfør, passasjer og hestene. Dette er en bil vi håper og tror vi får glede av i mange år fremover.