Lørdag - Glans Tider leverer! (12.02)Torsdag - Trø Ennius vinner! (10.02)Tirsdag - Travel lørdag i vente (08.02)Søndag - Rolig månedsstart (06.02)Onsdag - kake igjen! (02.02)
Norge rundt

Dem siste dagene har eg vert på farten.

Momarken på søndag me Hassel Lotte, hun var desverre ikke som best for dagen men hun kommer sterkt tilbake. Det er en flott 3 årshoppe. 

Leangen på mandag for å kjøre Thai Broadway. Han leverte en flott innsats til 3. plass, ikkje helt samme trykket i han som i Bergen men bra innsats. 

Bjerke på tirsdag med Trø ennius. Han leverte et fint løp til 4 plass, rakk akkurat ikkje frem til andre plassen. Positiv innsats!

Forus på onsdag der Graceland E.P. leverte en strålende innsats til seier. Det var fortjent etter at hun har levert mange positive innsatser i lang tid. Ellers ble det noen premier.

Sørlandet på fredag. Stjerne Kos gikk godkjent prøveløp og har nå reist hjem igjen til eieren som har fått bort snøen i sine treningsløyper. Vi takker for tilliten. 

Stabile Somewifesomewhere leverte en flott innsats til andre plass.

 

I morgen reiser vi til Biri å prøver lykken der. Balder Odin er favoritt i sitt løp, mens Milan jakter premie. Vi håper på positive innsatser!