V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Milan god toer (22.09)

Milan god og trøtt ved ankomst stallen i natt

Milan reiste til Bjerke i går for å delta i det siste kval-løpet for hoppene i Veikle Balder Cup og gjorde sine saker meget bra. Hun var litt hissig i starten og de første 500, men fant seg fint 4.utvendig. Der satt hun til midt på siste bortre da toget gikk i 3.spor. Det toget gikk dessverre ikke fortere enn resten av feltet og hun var vel nesten ute i 5.spor da siste sving dro inn mot oppløpet. Avsluttet med flott fart til en soleklar andreplass på 29.4m/2100m og en ny god prestasjon. Dette er det 3. feilfrie løpet på rappen og utstyrsendringene vi har gjort virker til å fungere godt. Nå ser vi fram mot finalen som går på Biri 9.oktober!