V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Lørdag - HATTRICK! (30.01)

Kjøringen på Sørlandet ble en stor suksess for vårt vedkommende og Glans Tider fortsatte i vinnersporet som han har vært i hele året. Årets tredje start ga årets tredje seier og nå var det altså i V75 seieren kom! Det gjorde den på fantastisk vis der han etter en ferd i 3.utvendig kjempet ned favoritten Honannas Trolljeger og var foran med de nødvendige centimeterne for å bli utropt til vinner på 27,6a/2140m. Det var likevel, som man kan se på målfotoene under, med opptil flere ganger større margin enn sist på Forus. Dette var også stallens tredje seier på syv starter for året. Trø Ennius deltok også i løpet, men det ble feil for han denne gang og han endte uplassert. 

I tillegg hadde jeg oppsitt på Andy Nibs som vant kjøredagens første løp, noe som gjør årets januar til den beste starten på året i min kuskekarriere så langt. Thai Eros endte uplassert i sitt løp.


Oppløpskampen mellom Glans Tider og
Honnanas Trolljeger. Foto: trav365.no


Glans Tider og Toril Pedersen etter løpet
Foto: trav365.no


Målfoto fra gårsdagens løp og forrige uke på Forus.
Foto: rikstoto.no