Lørdag - Glans Tider leverer! (12.02)Torsdag - Trø Ennius vinner! (10.02)Tirsdag - Travel lørdag i vente (08.02)Søndag - Rolig månedsstart (06.02)Onsdag - kake igjen! (02.02)
Fredag - Klar for V75! (28.01)

I morgen er det V75-kjøring på Sørlandet og vi stiller med to hester i V75-5, i et godt og åpent felt der både Glans Tider og Trø Ennius kan finne på og kjempe i toppen med flyt underveis. Det er meldt spennende forhold i morgen med mye vind og opp mot 30m/s i kastene, så det er klart at det kan gi en ekstra ingrediens inn i alle løpene. I tillegg har jeg oppsitt på Andy Nibs og Thai Eros. 

Ellers har vi i løpet av uken vært en tur til Sverige med Balder Odin og Kringelandnehemja sammen med deleier av førstnevnte, Espen Edvardsen. . Vi var hos veterinær Jonas Tornell og sjekket opp begge to. Det var et interessant besøk og fint å få nye øyne på hestene som er i trening fram mot 2022-sesongen. Det var også en del av grunnen til at Bjørn Steine satte seg opp bak MilanBjerke på tirsdag, der de gikk inn til en 2.plass etter en solid prestasjon.