Lørdag - Glans Tider leverer! (12.02)Torsdag - Trø Ennius vinner! (10.02)Tirsdag - Travel lørdag i vente (08.02)Søndag - Rolig månedsstart (06.02)Onsdag - kake igjen! (02.02)
Forus, Forus og Glans Tider (21.11)

Glans Tider var ute for stallen og gjorde en flott innsats i 2600m-løpet på Sørlandet under V75-kjøringenlørdag. Han ble nr. 2 til slutt bak Bonus Diamant, men gikk i trav hele veien og det tar vi med oss videre. Normann som vi har hatt på stallen en periode avla også et mønstringsløp på en fin måte der han fullførte på 51.3. I tillegg bestod Stjerne Kos prøveløp feilfritt og Andy Nibs ble kjørt inn til en 4.plass, så alt i alt var det mye fint å ta med seg. 

Ellers er det vanskelig å se tilbake på uken uten å nevne Forus-kjøringen torsdag. Der hadde jeg tre oppsitt og endte opp med to seire og en annenplass med to 5.valg og en favoritt. Alle hestene gjennomførte med gode prestasjoner og tilslutt brøt Eigelands Klara og Årdals Blesa målsnøret først, mens Neslands Faksen måtte ta til takke med nest best denne gang. Forus har vært en drømmebane i år, der det faktisk har blitt hele 22 seire på 127 starter! 

Vi er klar for ny uke her på Stall Kringeland Eriksen!