Lørdag - Glans Tider leverer! (12.02)Torsdag - Trø Ennius vinner! (10.02)Tirsdag - Travel lørdag i vente (08.02)Søndag - Rolig månedsstart (06.02)Onsdag - kake igjen! (02.02)
Fin Forus-tur (01.09)

Vi er i gang med en ny uke og en ny måned og de første tre kuskeoppdragene var på Forus i kveld. Best gikk det med Gianluca B.R. som vi hadde innom på stallen tilbake i 2018. Han vant som  ett 5.valg og hentet 18.000kr til eierne Kåre Refsland og Johan Løvdahl. Kåre trener hesten som har gjort flere fine innsatser på sensommeren. Han trener også Blues Photo som tok første utenfor pallen. Ellers kjørte jeg Sacrifice som avsluttet til 2.plass. Setter selvsagt pris på tilliten til å kjøre Sacrifice fra eierne Reidun og Magnus Tornes også. 

I morgen bærer det til Klosterskogen hvor jeg skal kjøre Somewifesomewhere og Teddy Faks. Kuleramma er med denne gang på innsiden av hjelmen for sikkerhets skyld! 

Ellers på stallen jobber vi videre med hestene i det daglige og prøver å legge noen litt lengre linjer for hestene og hvordan de skal startes fremover.