Lørdag - Glans Tider leverer! (12.02)Torsdag - Trø Ennius vinner! (10.02)Tirsdag - Travel lørdag i vente (08.02)Søndag - Rolig månedsstart (06.02)Onsdag - kake igjen! (02.02)
Balder Odin med V75 seier i Bergen

Denne lørdagen tok vi turen til Bergen med Balder Odin i et kvalifiseringsløp til Grunncupen. Det er lite løpstilbud for 4-åringene, som har tjent litt penger. Derfor følte vi at Grunncupen passet fint for Balder Odin, som hadde underkant av 400.000 kroner på konto før dagens løp. Grunncupen er stengt ved 400.000 kroner, så det passet perfekt. Dagens løp var et sportrapp løp, som gjorde at Balder Odin fikk et dårlig startspor. Han måtte starte fra spor 12 noe som aldri er enkelt mot gode konkurrenter. Det ble godt tempo i løpet med den Kjetil Djøeland trente Grude Elling i tet. Balder Odin fikk et fint løpsopplegg av Svein Ove Wassberg underveis og da han fikk full marsjordre ut i oppløpet avsluttet han strålende. Han tok seg forbi Grude Elling med minst mulig margin.

Dette var en seier som smakte svært godt for både meg og eierne Espen og Øystein Edvardsen. Det er ekstra stas og vinne V75, og det var morsomt det var med Balder Odin, som eies av Espen som er en god kompis, som også deltar i det daglige i stallen. Nå er Balder Odin kvalifisert i Grunncup finalen på Bjerke under Oslo Grand Prix helgen før vi sikter mot det svenske og det norske Derby.