V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Slik gikk finalene

Ei flott helg gjennomført hvor stallen hadde to finalister i Vinterserien på Bjerke lørdag. Øygard Stjerna var først ut. Hun travet nok et flott løp og vi traff starten godt. Kom oss etter hvert opp i andre utvendig og valgte å bli sittende der. I siste sving ble det litt klabb og vi ble litt hindret da vi fikk en hest i «fleisen». Da var hun godtgående. Startet flott opp igjen og fikk 5 plass verdt 12500 kr. Hun holder sin fine form denne hoppa.

Så var det Balder Odin. Han løste ganske fint i den første starten som ble omstart. Mens i den gyldige traff hest og kusk Svein Ove Wassberg ikke så godt. Ble sittende innelukket på innerspor og fikk også en sliten hest foran seg. Det bli ikke åpning før 500-600 meter igjen og da ble det litt for langt frem til tethestene. Balder Odin avlslutet likevel styggfort til 4 plass, 19000 kr ble belønningen for dette. Nå venter en liten pause fra løp for hans del.

 

 

Balder Odin og Øygard Stjerna