Kom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løpSlik gikk finalene
Vinneren en vinner!

Vinneren debuterer som en Vinner. Navnet forplikter helt klart og jeg må si dette var en seier som smakte. Eier og oppdretter Trond Møretrø har både satset på meg med hester, og hjulpet meg mye med driften. Hesten viste seg som en prakt eksemplar i banen og ble faktisk litt bedagelig underveis i kveld.

Vinneren er en av de hestene som har fått jobbet to dager per uke i Naturmurgropa den siste måneden, kombinert med to vanlige økter med vogn. Det er Trond og hans firma som har bygd denne gropa. Treningsformen har iallfall ikke gjort Vinneren dårligere, han har nemlig virket sterk i denne sanden og fin i baneøktene. Er spent på fortsettelsen til Vinneren. Han er etter Odd Herakles og Tyri Tilla. Et slag har en tendens til å bli bedre med årene.

Gratulerer så mye til Trond med eier og oppdretter seier. Oppasser for Vinneren er Leni Holen Berg. Tror hun også var stolt av Vinneren i kveld!

Ellers så var Frekke Frida til start. Hun er kanskje i bedre form en noen gang og har tatt store skritt. Kusk Bjørn Steine var litt kritisk til egen innsats. Frekke Frida hadde nemlig mye krefter igjen, men Steine mente han hadde kjørt for sakte utvendig leder. Vi kommer sterkere tilbake. Formen er det iallfall ikke noe å si på.

Vinneren

Bork Viking, Vinneren og Wik Odden i Naturmurgropa