V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Dette er 3 års kullet

Kullet består av fire hester. To hingster og to hopper. Alle kommer fra gode hoppelinjer og har gode fedre. Det er aldri lett å spå fremtiden. Men ut ifra tidligere kull, så er kanskje dette kullet det jevneste og fineste jeg har hatt. Antallet er også passelig og hestene har trent mye sammen. Melkesyre verdier tilsier at de fint kan trene sammen. Alle hestene har godkjente prøveløp. Her er en presentasjon av hver hest:

Will Nick

En veldig fin og lett modell etter Bork Odin og Will Lita. En hest jeg kjøpte av oppdretterne Rudolf og Caroline Roland. Moren var en hest jeg la merke til i banen. Så når jeg så hun hadde fått føll etter Bork Odin kontaktet jeg eier. Han har gjort sakene sin riktig hele veien. I prøveløpet kjørte Eirik Høitomt. Han dro aldri i høyretommen og hesten gikk pigg i mål. Will Nick er eid av et andelslag som styres av Glenn Andre Githmark. Will Nick gjør tingene veldig lett i trening. Aldri lett å si hvor langt han kan nå. Men har en fin teknikk og ligger langt fremme treningsmessig.

Will Nick

 

Kringelandkyro

En ordentlig kraftplugg av en hest. Han er også fin i banen og blir ett spennende kort. Han har Slogum Sol som mormorsmor. Hun er også dette til Grisle Odin G.L, Tangen Minto, Grislefaksen G.L etc. Slaget er enormt. Mor er også litt «grov» i kroppen. Lome Kongen er morfar til Kringelandkyro. Han gjennomførte prøveløpet på 39.5 i november på en fin måte. Eier og oppdretter av Kringelandkyro er Geir Arne Eriksen. Han har en stor gange, men en fin type. Kyro er nok en hest som ikke er like enkel som f. eks Will Nick. Ift. til tidligere kull, så ligger også Kringelandkyro langt fremme treningsmessig.

Kringelandkyro

 

 

Vinner Lilja

Ei edel og flott rød Moe Odin hoppe. Det trenger ikke å være noen ulempe mht fargen. Moe Odin har fire millionær hopper per nå. Tre av disse er røde! Vinner Lilja kommer fra et solid slag. Mormorsmor Lilje Kråka er en super stammor. Hun er mor til blant annet Tyri Svarten og Tyri Kongen. Samt mormorsmor på Lex Lodney og Lex Peidei. Moren til Vinner Lilja heter Tyri Tilla. Hun tegnet fint, men skadet seg tidlig. Morfar er Voje Faks. Vinner Lilja er eid og oppdrettet av Trond Møretrø. Hun ligger også godt an treningsmessig. Har også en veldig fin lett teknikk. Jeg forventer meg endel av henne denne sesongen.

Vinner Lilja

 

 

Frøken Oline

Har også vært lenge i mitt opplegg. Gjorde unna prøveløpet på 38,7 og gikk sammen med Will Nick. Det var ikke tomt i mål. Hun er etter Tekno Odin og Norheim Jerka. Mormorsmor er Norheim Sølvi, ei datter av selveste Støva. Norheim Sølvi er også mormorsmor til Norheim Faksen, Norheim Jærv og Norheim Svenn. Frøken Oline er oppdrettet av Kjetil og Marit Olsen og eid av et andelslag. En litt stor hest. Moren hadde vel kanskje ikke den beste teknikken, men Oline traver lett. Ut ifra det jeg kjente i prøveløpet og hvordan hun har trent. Så blir det også spennende med henne i år.

Frøken Oline