V75 på hjemmebaneKom Konge og Will Best i full trening!Vinner Lilja - Var en god vinnerAlle mann til KlosterskogenGlans og Ennius med flotte løp
Øygard Stjerna og Førlands Pet klar for V75

Til lørdag er det V75 på Forus og to hester fra stallen skal i ilden. Øygard Stjerna kommer nå ut med løp i kroppen og har trykket et perfekt 6 spor på volten. Hun bør kun få god fart fra start her og sikre seg en fin posisjon. Det er Svein Ove Wassberg som sitter opp bak henne. Møter selvfølgelig noen gode hester. Men tror at dersom det klaffer litt underveis, så er hun med helt der fremme. Stallen har til nå kjørt inn 100 000 kr på bare 4 starter. Her kan det bli påfyll.

Øygard Stjerna er klar for V75 på Forus.

Fra stallen kommer også Førlands Pet ut. Også han har vist nyttig form. Står på strek ytterst i banen i brikke seks. Vil tro han kan sikre seg en fin posisjon og også her kan vi være med helt der fremme. Jeg kusker Førlands Pet selv.

Utover dette. Så skal jeg kuske Vilje i et løp utenom V75. Hun var positiv sist. Står greit til spormessig. Kan nok kjempe om trippelplassering.

Sacrifice i V75 avd. 2. Hun har trukket et greit spor, er plassert i andrespor på volte. Hun galopperte fra start sist. Men kjentes fin ut etterpå. Satt fast med krefter i mål. Kan være en liten luring til lørdag.

Neslands Gnist i V75 avd. 3. Kommer ut i samme løp som Øygard Stjerna. Hesten går alltid til mål. Taper som regel litt ut og kommer tilslutt. Har trukket springspor denne gangen. Det er vel tøft å vinne dette løpet, men helt umulig er det ikke.