Spennende unghester inn på stallen!Frekke Frida med topp årsdebutDette er 3 års kulletTreningsrapporter (25.1)Mi Estrella i vogn (25.1)
Øygard Stjerna leverer, oppasser liste oppdatert

I går var det Bjerke tur hvor stallen stilte til start med 2 hester. Utover dette hadde jeg gjesteoppsitt med Andy Nibs og Neslands Gnist. Vi hadde ventet ut løpet med Øygard Stjerna og det viste seg å være en god vurdering. Øygard Stjerna viste nemlig at hun duger i klassen. Fra et vrient tolvtespor med hun sittende bak i feltet sammen med Vidar Hop. 700-800 meter igjen gikk Øygard Stjerna og Hop til angrep og ut mot oppløpet kom hun seg ned i utvendig leder posisjon. Hun kjempet ned hele oppløpet og tok en sterk andreplass. Det ble belønnet med 15000 kr. Gratulerer til eier Olaf Moldal.

 På bildet vises Øygard Stjerna

Utover dette så startet Quality Diva etter en liten pause. Hun var stri for dagen og jeg måtte bare la henne gå. Det ble for tøft, samtidig som om hun ikke hadde sin beste dag. Jeg hørte lyder i halsen på henne. Løpet var over tidlig, det kunne ikke gå når det ble som ble.

Andy Nibs var ikke som best for dagen. Mens gjesteoppsittet Neslands Gnist travet nok et fint løp til fjerdeplass.

På stallen er det ellers oppdatert info når det gjelder oppasser. Klikk på denne linken for å se hvem som tar hånd om hvem: https://kringelanderiksen.com/ansatte