Lørdag - Glans Tider leverer! (12.02)Torsdag - Trø Ennius vinner! (10.02)Tirsdag - Travel lørdag i vente (08.02)Søndag - Rolig månedsstart (06.02)Onsdag - kake igjen! (02.02)
Torsdag - Trø Ennius vinner! (10.02)

Ny kjøredag på Sørlandet i dag og det var en flott løpsdag for vår stallhest som var meldt, i tillegg var det en god kjøredag for meg.

Trø Ennius var meldt til V65-6 og startet løpet som knapp favoritt. Etter et løp bak i feltet angrep vi inn mot siste sving og koblet grepet inn på oppløpet. Han trakk litt innover, men lot seg justere fint og trakk fint unna til en kontrollert seier. Det betyr at vi er oppe i 4 seiere på stallen på 8 starter for året!

Ellers kjørte jeg Findal Faxen og Andy Nibs inn til 2.plasser, samt Touch of Class inn til premie. Kun i det 1.løpet med Neslands Gnist ble det uplassert, der jeg i ettertid med fasit i hånd skulle ha disponert løpet litt annerledes. Det tar jeg med til neste gang! Totalt betyr dette at jeg har kusket inn 4 seiere på hjemmebanen i år!

Nå ser vi fremover mot helgen der Glans Tider skal starte i V75Forus. I tillegg blir det 6-7 kuskeoppsitt, så det er muligheter for nok en fin Rogalands-tur.